| Ники Иванов: Доволен съм като цяло от представянето, отиваме да играем в Полша добър волейбол |
|
|
|
| Четвъртък, 11 Февруари 2010 15:24 |
|
Капитанът на волейболния ЦСКА Николай Иванов заяви след загубата от полския Ресовия с 1:3 в първия мач от плейофите на Шампионската лига, че въпреки това е доволен като цяло от представянето на отбора и допълни, че отиват да играят в Полша добър волейбол. "Въпреки негативния резултат, който се получи мисля, че играхме на едно добро ниво. Малко бяхме стъписани в самото начало. Не показахме това, на което сме способни, но след това по време на мача намерихме своето лице. Доволен съм като цяло от представянето", коментира Иванов. "Определено играхме по-слабо на блок отколкото обикновенно и в ключови моменти изпуснахме инициативата да вземем ценните брейк точки, когато играем в защита и имаме контраатака. В този елемент противникът ни превъзхождаше. Играеше по-удачно в защита и имаше повече възможности в контраатака. В четвъртия гейм пак водехме, но отново не издържахме. Имахме известни проблеми в посрещането си както при флот сервис така и на силния им сервис. Даже си говорихме да не играем най-точно, а да играем в защита и да подаваме в центъра на полето. Там може би се обърнаха нещата. От 11:8 обърнаха след 4-5 сервиса на един от техните състезатели и вече при 12:11 мача тръгна в друга насока. Шансове винаги има за продължаване, но колко са реални, илюзорни или изчислени в проценти не знам, Отиваме да играем в Полша добър волейбол, въпреки това че ще са домакини, че ще напълнят залата си с 4-5 хиляди души, че са ни победили като гости с 3:1 и явния фаворит са те", каза още капитанът на "червените". "Неща, които се случват извън игрището не искам да коментирам. Оставям на Вас журналистите да импровизирате и да творите около това, което се случи днес. Аз мога да коментирам само неща, които се случват на игрището. Това прекъсване, което се получи, може да ни е помогнало да влезем в мача", допълни бившият национал по повод феновете. |