Skip to content
Home Биографии Световни Рафаел Де Оливейра: Благодаря на Стойчев и Бусато, без тях нямаше да спечеля
Рафаел Де Оливейра: Благодаря на Стойчев и Бусато, без тях нямаше да спечеля ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 09 Ноември 2009 15:49

Бразилският разпределител на новия световен клубен шампион по волейбол Трентино БетКлик (Тренто) Рафаел Виейра Де Оливейра, благодари на българския треньор на отбора Радостин Стойчев и помощника му Серджо Бусато след спечелената титла и допълни, че без техните указания едва ли щели да спечелят финала, а той индивидуалната награда за най-добър разпределител. 

"Това бе чудесна възможност за мен да играя на това първенство и направих всичко възможно, за да затвърдя доверието, което клубът ми даде през лятото. Този успех е резултат от работата, която свършихме всички играчи през тези месеци. Имахме малко време на разположение, но всичко свърши добре. Искам да благодаря на Радостин Стойчев и Серджо Бусато за всички указания, които ми дадоха в този мач. Във всеки момент ясно знаех какво да правя, което ми позволи да спечеля наградата за най-добър разпределител. Посвещавам признанието си на всички в този прекрасен клуб", заяви Рафаел след спечелената титла.

Рафаел Де Оливейра: Благодаря на Стойчев и Бусато, без тях нямаше да спечеля

Анкета

Харесва ли ви новия дизайн на сайта?

Кой е тук?

В момента има 9 посетителя в сайта

Тагове