Skip to content
Home Информация Отбори Везенков: Не знам нищо, не решавам аз
Везенков: Не знам нищо, не решавам аз ПДФ Печат Е-мейл
Неделя, 28 Март 2010 21:37

"7 дни спорт" потърси за коментар на слуховете за евентуалното му освобождаване самият Сашо Везенков.

Той категорично отрече да знае за подобна рокада и дълго се смя. С по-голяма охота спортният директор на Лукойл говори за победата срещу Балкан в събота.

- Г-н Везенков, изгледахте на живо победата на Лукойл Академик в Ботевград. Хареса ли ви играта на отбора?

- Доволен съм от победата. Има подобрение в играта. Момчетата се бориха добре.

- Как ще коментирате слуховете, че Тодор Стойков ще ви смени на поста спортен директор?

- Вижте, това не го решавам аз. За първи път чувам за такова нещо. Смея се от сърце.

- Каква е ситуацията във волейболния Лукойл Нефтохимик?

- Миналата година бяхме 3-и, тази година сме 2-и, вижте сами развитието (б.р.- Лукойл не е на финал и няма как да е втори).

- Договорът на треньора Северин Димитров изтича. Говори се, че той ще поеме Пирин Разлог?

- Да прави каквото иска, ние нищо не сме решили. Трябва да изчакаме турнира за Купата на България, където се надяваме на по-добро представяне.

- Как ще коментирате слуховете, че Лукойл възнамерява да се оттегли от волейбола?

- Не знам за такова нещо. Знаете за нашите интерси в Бургас, така че няма как да стане.

Анкета

Харесва ли ви новия дизайн на сайта?

Кой е тук?

В момента има 10 посетителя в сайта

Тагове