| Везенков: Не знам нищо, не решавам аз |
|
|
|
| Неделя, 28 Март 2010 21:37 |
|
"7 дни спорт" потърси за коментар на слуховете за евентуалното му освобождаване самият Сашо Везенков. Той категорично отрече да знае за подобна рокада и дълго се смя. С по-голяма охота спортният директор на Лукойл говори за победата срещу Балкан в събота. - Г-н Везенков, изгледахте на живо победата на Лукойл Академик в Ботевград. Хареса ли ви играта на отбора? - Доволен съм от победата. Има подобрение в играта. Момчетата се бориха добре. - Как ще коментирате слуховете, че Тодор Стойков ще ви смени на поста спортен директор? - Вижте, това не го решавам аз. За първи път чувам за такова нещо. Смея се от сърце. - Каква е ситуацията във волейболния Лукойл Нефтохимик? - Миналата година бяхме 3-и, тази година сме 2-и, вижте сами развитието (б.р.- Лукойл не е на финал и няма как да е втори). - Договорът на треньора Северин Димитров изтича. Говори се, че той ще поеме Пирин Разлог? - Да прави каквото иска, ние нищо не сме решили. Трябва да изчакаме турнира за Купата на България, където се надяваме на по-добро представяне. - Как ще коментирате слуховете, че Лукойл възнамерява да се оттегли от волейбола? - Не знам за такова нещо. Знаете за нашите интерси в Бургас, така че няма как да стане. |